Openingstijden zijn aan het laden...

0297-327969

Voordat de implantaten worden geplaatst, krijgt u een plaatselijke verdoving. Vervolgens wordt het tandvlees op de plek waar het implantaat moet komen losgemaakt zodat het kaakbot zichtbaar wordt. Dan wordt een gaatje in het kaakbot geboord. Daarin wordt het implantaat geschroefd. Vervolgens wordt het tandvlees gehecht. Als u meer dan één implantaat nodig heeft, worden deze vrijwel altijd tijdens hetzelfde behandelbezoek ingebracht.

  1. Plaats waar het implantaat komt.
  2. Het tandvlees wordt losgemaakt.
  3. Er wordt een gaat in het bot geboord.
  4. Het implantaat wordt aangebracht.

Het tandvlees wordt gehecht.

Na vastgroeien van het implantaat een paar maanden later wordt deze ‘vrijgelegd’ en kan de tandarts verder met het uitvoeren van het plan.

35ste foto Vervolg stappen bij het plaatsen van een implantaat35ste foto Vervolg stappen bij het plaatsen van een implantaat 2 35ste foto Vervolg stappen bij het plaatsen van een implantaat 3 35ste foto Vervolg stappen bij het plaatsen van een implantaat 4 35ste foto Vervolg stappen bij het plaatsen van een implantaat 5 35ste foto Vervolg stappen bij het plaatsen van een implantaat 6 35ste foto Vervolg stappen bij het plaatsen van een implantaat 7

Verloop van de stappen bij het plaatsen van een implantaat