Openingstijden zijn aan het laden...

0297-327969

Tarieven

Om de tarieven van een specifieke behandeling te vinden gaat u naar een behandeling pagina. Op deze ’tarieven’ pagina kunt u algemene informatie over onze tarieven vinden. Deze zijn gebaseerd op de Nederlandse Zorgautoriteit en terug te vinden op de website van de Nederlandse overheid.

Begroting

Wanneer er een uitgebreide behandeling moet plaatsvinden of een behandeling met een kostenplaatje boven de €150 zullen wij een begroting voor u opstellen. Wij werken met een software programma die kan berekenen wat u wellicht van uw aanvullende tandartsverzekering vergoed krijgt (het programma kan alleen de kosten berekenen die in onze praktijk gemaakt zijn, heeft u elders al tandheelkundige zorg ontvangen dan gaat dit nog van uw vergoeding af).

Centraal vastgelegde tarieven

De tarieven voor mondzorg zijn centraal vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Dat betekent dat alle tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten in Nederland dezelfde tarieven in rekening brengen voor dezelfde behandelingen. Overigens kunnen verschillende technieken en materialen die tijdens een behandeling gebruikt worden wel tot een verschil in kosten leiden.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon om een afspraak te maken of een behandeling te bespreken.