Openingstijden zijn aan het laden...

0297-327969

tandarts-angelica-van-schuilenburg

Angelica van Schuilenburg

Functie Tandarts / Praktijkhouder
BIG-registratienummer 199120005302
Aanwezig op
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Afgestudeerd in 2009 aan de ACTA te Amsterdam en sindsdien werkzaam geweest bij mevrouw Warnars-Heijboer in Rijsenhout en van 2009-2017 bij tandartspraktijk Smidsvuur in Nieuwkoop.

In 2017 heb ik de kans gekregen om de praktijk van mevrouw Sanda Negrea over te nemen welke ook gevestigd was op de Leimuiderdijk 87 te Rijsenhout onder het zelfde dak als de tandartspraktijk van Mevrouw Warnars-Heijboer. In 2020 heb ik met mevrouw Warnars-Heijboer de overeenstemming bereikt om de praktijk van haar voort te gaan zetten als zij met pensioen zou gaan. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een compagnon om samen Tandartspraktijk Rijsenhout voort te gaan zetten.

Charlotte van der Heijden-Burger kende ik al. Allebei wonende in de gemeente Aalsmeer en al jaren werkzaam als tandarts, wij hebben goede gesprekken gehad en kwamen al snel tot de conclusie dat wij deze praktijk samen verder wilden gaan uitbreiden.

Mijn specialisatie is cosmetische/esthetische tandheelkundige en gebitsrenovaties, maar ook de algemene tandheelkunde vind ik heel belangrijk.